Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Reţineri cu foc de armă la graniţa cu Rep. Moldova

Bucureşti: Reţineri cu foc de armă la graniţa cu Rep. Moldova

DISTRIBUIȚI

 133815 –  06012015 –  Poliţiştii de frontieră din au reţinut, pe 3 decembrie, patru persoane care încercau să introducă ilegal în ţară, peste râul Prut, 2.500 pachete ţigări de contrabandă. Pentru reţinerea bărbaţilor care nu s-au supus somaţiilor verbale, poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind tras un foc de armă în plan vertical.

În urma cercetărilor s-a constatat că persoanele reţinute sunt cetăţeni români domiciliaţi pe raza comunei Păltiniş, trei dintre ei minori şi al patrulea în vârstă de 26 ani. În cele patru colete descoperite erau 2.500 pachete ţigări, în valoare de aproximativ 23.000 lei.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar faţă de cetăţeanul  major a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă împreună cu autorităţile de frontieră din Rep. Moldova, în vederea stabilirii întregii arii infracţionale şi depistării tuturor persoanelor implicate.- PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.