Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Şefa de serviciu din Primăria Sectorului 2,  arestată

Bucureşti: Şefa de serviciu din Primăria Sectorului 2,  arestată

DISTRIBUIȚI

134054 – 16012015 – Tribunalul Bucuresti a decis joi, la propunerea procurorilor anticoruptie, arestarea preventiva pentru 30 de zile a Danielei Nastase, sef Serviciu resurse umane din Primaria Sectorului 2, retinuta pentru trafic de influenta. Decizia tribunalului poate fi contestata.

„In noiembrie 2014, la propunerea unei persoane, denuntator in cauza, Daniela Nastase a acceptat ca, in schimbul sumei de 11.000 euro, sa intervina pe langa un alt functionar din aceeasi institutie, angajat la Serviciul spatiu locativ, pentru ca acesta sa inregistreze cinci dosare pentru solicitarea de apartamente ANL ale unor persoane recomandate de denuntator, fara ca solicitantii sa fie prezenti personal, asa cum impun dispozitiile legale. Pentru acest serviciu, inculpata Nastase intentiona sa ofere celuilalt functionar 1.000 din cei 11.000 euro”, se arata intr-un comunicat al DNA.

DNA precizeaza ca in schimbul sumei amintite ea si-a luat angajamentul fata de denuntator sa faca demersuri pe langa persoane cu putere de decizie din institutia in care isi desfasura activitatea pentru ca cererile depuse fie aprobate, garantand in acest sens.

Daniela Nastase a primit miercuri de la denuntator suma de 11.000 euro, potrivit celor convenite anterior, procurorii procedand la constatarea infractiunii flagrante. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.