Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Şeful Serviciului resurse umane de la Primăria Sectorului 2 reţinut de...

Bucureşti: Şeful Serviciului resurse umane de la Primăria Sectorului 2 reţinut de DNA

DISTRIBUIȚI

134062 –15012015 – Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus, astăzi, reţinerea pentru 24 de ore a Danielei Năstase, șef Serviciu resurse umane la Primăria Sectorului 2 București, cu privire la săvârşirea infracțiunii de trafic de influenţă.

În ordonanţa de reținere se arată că în cursul lunii noiembrie 2014, la propunerea unei persoane, denunţător în cauză, Daniela Năstase care ocupa postul de șef al Serviciului resurse umane la Primăria Sectorului 2 București, a acceptat ca, în schimbul sumei de 11.000 euro, să intervină pe lângă un alt funcţionar din aceeaşi instituţie, angajat la Serviciul spațiu locativ, pentru ca acesta să înregistreze cinci dosare pentru solicitarea de apartamente ANL ale unor persoane recomandate de denunţător, fără ca solicitanții să fie prezenți personal, așa cum impun dispozițiile legale.

Pentru acest serviciu, Daniela Năstase intenționa să ofere celuilalt funcţionar 1.000 din cei 11.000 euro.

De asemenea, în schimbul sumei amintite, inculpata și-a luat angajamentul față de denunţător să facă demersuri pe lângă persoane cu putere de decizie din instituția în care își desfășura activitatea pentru ca cererile depuse fie aprobate, garantând în acest sens.

Pe 14 ianuarie 2015, Daniela Năstase a primit de la denunţător suma de 11.000 euro, potrivit celor convenite anterior, procurorii procedând la constatarea infracţiunii flagrante. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.