Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Valeriu Zgonea: Alina Gorghiu şi Vasile Blaga vor să fie preşedinţii...

Bucureşti: Valeriu Zgonea: Alina Gorghiu şi Vasile Blaga vor să fie preşedinţii Camerelor

DISTRIBUIȚI

 134240 – 23012015  –  Dupa declaratiile presedintelui Klaus Iohannis in care a dezvaluit ca isi doreste sa aiba un guvern PNL cu care sa colaboreze mai bine, la Parlament, Alina Gorghiu si Vasile Blaga vor sa preia conducerea celor doua Camere. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sustine ca aceia care vor sa conduca Senatul si Camera Deputatilor sunt Vasile Blaga si respectiv Alina Gorghiu, potrivit Stiripesurse.ro.

„Trebuie sa ne uitam un pic la politica si sa vedem care sunt chestiunile: Catalin Predoiu conduce o echipa de Guvern din Umbra, tinta e de a ajunge la guvernare, domnul Blaga doreste sa fie presedintele Senatului, nu e prima data, doamna Gorghiu doreste sa fie presedintele Camerei Deputatilor. E o chestiune foarte simpla. Nu trebuie sa ne suparam, trebuie sa ne bucuram. Intram si noi intr-un joc poltiic normal in care Opozitia are cate un om pe care il pregateste pentru fiecare functie importanta in stat”, a spus Valeriu Zgonea.

El a explicat ca experienta sa dar si alte informatii din presa l-au dus catre aceasta concluzie.

„Dupa 20 de cred ca am si eu o experienta si pot sa imi dau seama. Domnul Predoiu a spus acest lucru, domnul Blaga a lasat de inteles, doamna Gorghiu e normal, e co-presedintele partidului si n-are alta functie sa o ceara”, a spus Zgonea. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.