Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Zeci de percheziţii la spărgători de locuinţe

Bucureşti: Zeci de percheziţii la spărgători de locuinţe

DISTRIBUIȚI

134115 – 20012015 –  Politistii si procurorii fac descinderi, marti dimineata, la 28 de suspecti de furturi din locuinte. Gruparea actiona in Bucuresti, Ilfov si Calarasi. Printre victime s-ar numara si europarlamentarul Theodor Stolojan, potrivit unor surse citate de Digi 24. Desi deocamdata nu s-a stabilit prejudiciul, autoritatile spun ca pana in 2014 gruparea a dat zeci de spargeri. Prejudiciul s-ar putea ridica la cateva sute de mii de euro.

Gruparea avea un mod de operare diferit la fiecare spargere, asa ca ancheta, inceputa in 2009, a decurs dificil pana cand politistii au strans suficiente probe. In plus, gruparea folosea si violenta.

Trei dintre suspecti sunt acuzati de tentativa de omor dupa ce au atacat, la sfarsitul anului trecut, un om de afaceri caruia i-au furat, in plina strada, 250.000 de lei.

In urma perchezitiilor de marti, 28 de persoane vor fi duse la audieri cu mandat.

Cercetarile sunt efectuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si D.G.P.M.B. – Serviciul Omoruri, cu suportul Unitatii Teritoriale de Analiza Informatiilor Bucuresti. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.