Acasă Anchete Buzău: Nouă persoane trimise în judecată pentru omor

Buzău: Nouă persoane trimise în judecată pentru omor

DISTRIBUIȚI

omor134067 – 15012015 – Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au dispus trimiterea în judecată pentru omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice a lui Ciprian Constantin, în stare de arest preventiv, a lui Vasile Constantin şi a lui Adrian Constantin, ambii sub control judiciar.

În acelaşi dosar au mai fost trimise în judecată pentru complicitate la încă şase persoane, din care cinci aflate sub control judiciar şi una, o femeie,  în stare de libertate, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

La data de 23 august 2014, cele nouă persoane trimise în judecată au pătruns în curtea victimei din municipiul Buzău şi, pe fondul unui conflict preexistent, Adrian Constantin a lovit victima cu o furcă în cap, în timp ce Vasile Constantin a lovit-o cu coada unui topor în aceeaşi zonă a corpului. Victima a căzut la pământ, după care s-a ridicat şi s-a deplasat pe stradă, moment în care a fost ajunsă din urmă de Ciprian Constantin care a lovit-o în mod repetat cu un cuţit în zone diferite ale corpului, cauzându-i leziuni multiple, cu precădere la nivelul extremităţii cefalice şi hemitoracelui stâng.

Victima a fost transportată la spital unde, deşi i s-au acordat îngrijiri medicale, a decedat în cursul aceleiaşi zile.

În ce priveşte contribuţia infracţională a celorlalţi şase inculpaţi, acerştia s-au deplasat în grup, pe stradă, în aceeaşi zi, la terenul aparţinând victimei, având asupra lor corpuri contondente sau tăietor înţepătoare, împrejurare în care victima a fost lovită în condiţiile sus-menţionate.

Cei nouă au tulburat astfel liniştea cetăţenilor din zona respectivă întrucât agresarea victimei a continuat şi pe stradă.

Complicitatea celor care nu au lovit victima constă în faptul că au fost de acord să-i însoţească pe cei trei autori ai omorului, s-au înarmat cu obiecte contondente sau tăietor înţepătoare şi au pătruns în curtea victimei, perimetru  în care victima a fost agresată, se precizează în cpmunicat.

 Dosarul a fost înaintat Tribunalului Buzău. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.