Acasă Externe Franţa: Explozie într-un restaurant şi noi focuri de armă la Paris. Un...

Franţa: Explozie într-un restaurant şi noi focuri de armă la Paris. Un polițist a murit

DISTRIBUIȚI

atac armat paris133871 –  08012015 – O explozie s-a produs joi intr-un restaurant aflat langa o moschee din sudul Frantei, iar la Paris a avut loc o noua confruntare intre politisti si atacatori necunoscuti, soldata cu ranirea a doi politisti. Ulterior, unul dintre politistii raniti, o femeie, a murit.

O explozie s-a produs joi dimineata la orele 6.00 intr-un restaurant din apropierea unei moschei din Villefranche-sur-Saone, in estul Frantei. Politia a inconjurat zona. Nicio persoana nu a fost ranita.

De asemenea, două focuri de armă au fost trase spre o cameră de rugăciune musulmană la Port-la-Nouvelle (Aude). Nu există nicio victimă şi nu s-a recurs la nicio arestare până în acest moment.

In sudul Parisului a avut loc o confruntare in urma careia doi politisti au fost raniti. Ulterior, unul dintre politistii raniti, o femeie, a murit Suspectul, inarmat cu un MP5, s-ar fi refugiat la metrou. Politia nu poate sa spuna deocamdata daca atacul are legatura cu ce s-a intamplat la Charlie Hebdo.

Miercuri, 12 persoane si-au pierdut viata in urma unui atentat care a avut loc la redactia revistei satirice Charlie Hebdo.

Victimele de miercuri sunt Jean Cabut – caricaturist; Georges Wolinski- caricaturist; Stephane Charbonnier, caricaturist; Bernard Verlhac (Tignous) – caricaturist; Philippe Honore- caricaturist; Bernard Maris- economist si cronicar; Mustapha Ourrad – corector; Elsa Cayat – psihanalist; Michel Renaud – fostul director de cabinet al primarului din Clermont; Ahmed Meradet – agent de politie; Franck Brinsolaro – brigadier in serviciul de protectie si Frederic Boisseau – om de serviciu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.