Acasă Externe Franţa: Jumătate din pistele Aeroportului Charles de Gaulle au fost închise

Franţa: Jumătate din pistele Aeroportului Charles de Gaulle au fost închise

DISTRIBUIȚI

133913 –  09012015 –  Aeroportul parizian Charles de Gaulle a luat decizia de a redirectiona unele zboruri, dupa ce trupele speciale franceze au incoltit, in apropiere, cei doi suspecti de atentatul de miercuri de la redactia Charlie Hebdo.

Doua din cele patru piste ale aeroportului au fost inchise, acestea fiind cele mai apropiate de Dammartin en Goele, localitatea unde se desfasoara operatiunea impotriva suspectilor de terorism, potrivit Ziare.com, care citeaza presa franceza.

Avioanele aterizeaza pe cele doua piste din sudul aeroportului si mai multe zboruri au fost redirectionate.

Centrul Parisului a fost zguduit, miercuri inainte de pranz, de un atac armat soldat cu 12 morti si opt raniti. Atacul a avut loc la sediul publicatiei satirice Charlie Hebdo si a fost comis de doua persoane mascate si inarmate, care au anuntat ca il „razbuna pe profetul” Mahomed si, apoi, au disparut, fiind cautati in toata tara.

Dupa o ampla operatiune de cautare, cei doi au fost depistati si inconjurati in Dammartin en Goele, unde s-au baricadat, impreuna cu unul sau mai multi ostatici, intr-o tipografie. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.