Acasă Centru Harghita Harghita: Percheziţii la Primăria Gheorgheni şi acasă la primar

Harghita: Percheziţii la Primăria Gheorgheni şi acasă la primar

DISTRIBUIȚI

134271 – 26012015  Primarul din Gheorgheni, Mezei Janos, a declarat ca si locuinta sa este vizata de perchezitiile DNA efectuate luni în judetul Harghita si ca procurorii l-au intrebat despre societatea Monturist, unde primaria este actionar cu 48%, el precizand ca nu are nicio implicare la aceasta firma si ca este vorba de un denunt care trebuie verificat.

Primarul Mezei Janos (PCM) a declarat, luni dimineata, ca procurorii anticoruptie se afla si la locuinta sa, adaugand ca i-au fost cerute „toate actele in legatura cu Monturist”.

„M-au intrebat in legatura cu Monturist – este firma noastra, a primariei, unde suntem proprietari cu 48%. Nu stim ce vor deocamdata, mi-au zis sa dau toate actele in legatura cu Monturist. Eu sunt acasa si sunt (procurorii DNA – n.r.) la mine si la primarie, si nu stiu pe unde mai sunt, si ne cer toate documentele. Eu nu am nimic cu chestia asta, este un denunt, se pare fals, pe care domnii trebuie sa-l vada si sa-l controleze”, a spus primarul, potrivit Ziare com.

El a precizat ca nu nu este implicat deloc in firma respectiva.

„Este o procedura, este un denunt care trebuie sa fie verificat si dansii procedeaza corect, asa cum scrie legea, dar n-avem nicio problema, trebuie totul clarificat”, a adaugat primarul din Gheorgheni.

DNA arata luni, intr-un comunicat, ca procurorii DNA Targu Mures fac cinci perchezitii in judetul Harghita, din care una este la sediul unei institutii publice, iar restul la sediile unor societati comerciale si la domiciliile unor persoane, intr-o cauza penala care vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie si a unor infractiuni de fals. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.