Acasă Centru Mures Mureş: Cămătar arestat

Mureş: Cămătar arestat

DISTRIBUIȚI

134102 – 19012015 –  Poliţiştii din Mureş au depistat  şi reţinut un bărbat bănuit că ar fi obţinut 33.000 de lei prin camătă şi şantaj. La data de 16 ianuarie a. c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş au depistat un bărbat, de 35 de ani, din Târgu Mureş, bănuit de camătă şi şantaj, care avea asupra lui bani susceptibili a proveni din aceste infracţiuni.

În urma controlului, poliţiştii au găsit asupra sa 3.650 de euro şi 488 de lei.

Ulterior, poliţiştii au efectuat patru percheziţii în judeţul Mureş, în urma cărora au ridicat  7.650 de euro şi 4.000 de lei.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013-2015, bărbatul ar fi obţinut 33.000 de lei, cu titlu de dobândă, percepută de la peste 20 de persoane, cărora le-ar fi acordat împrumuturi, fără a avea acest drept.

Pentru a-şi asigura câştigurile ilicite, acesta ar fi agresat şi ameninţat pe unele dintre persoanele împrumutate, care, din diferite motive, nu ar fi reuşit să-i plătească la timp dobânzile stabilite.

După reţinere, magistraţii au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, potrivit unui comunicat al IPJ Mureş. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.