Acasă Nord-Est Bacau Poliţiştii au confiscat peste 1.000.000 litri de vin impropriu consumului

Poliţiştii au confiscat peste 1.000.000 litri de vin impropriu consumului

DISTRIBUIȚI

134157 – 21012015 –  Peste 1.000.000 de litri de vin neconform sau impropriu consumului au fost indisponibilizaţi de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, în urma acţiunii desfăşurate marţi de Poliţia Română.  Au fost verificate 16 puncte de lucru, din patru judeţe, ale unor societăţi care desfăşoară activităţi economice în domeniul vinului, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

În zilele de 20 şi 21 ianuarie a.c., Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române desfăşoară o acţiune, în judeţele Buzău, Bacău, Neamţ şi Vrancea, pentru prevenirea şi descoperirea ilegalităţilor care se comit în domeniul producerii şi comercializării vinurilor şi a produselor viti-vinicole.

Ieri, echipele de control au verificat şapte agenţi economici, la 16 puncte de lucru ale acestora.

În urma controalelor, poliţiştii au indisponibilizat 1.004.800 de litri de vin, dintre care 843.600 de litri de vin alb şi 161.200 de vin roşu, care, în urma analizelor, s-a constatat că este neconform sau impropriu consumului ori comercializării.

Din întreaga cantitate indisponibilizată, 13.289 de pet-uri de un litru şi doi litri erau pregătite pentru a fi comercializate populaţiei.

Acţiunea continuă şi în cursul zilei de astăzi, fiind efectuate verificări şi cu privire la realitatea şi corectitudinea înregistrărilor financiar contabile, aprovizionarea cu materii prime şi materiale, în special struguri şi recipiente pentru ambalarea produselor finite, stocurile de produse existente şi beneficiarii mărfurilor comercializate, se precizează în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.