Acasă Sud Prahova Prahova: Cătălin Ivan, înlocuit

Prahova: Cătălin Ivan, înlocuit

DISTRIBUIȚI

 

134433 – 30012015 – Victor Ponta a anuntat, vineri, ca Dan Sova, exclus din PSD in luna noiembrie alaturi de Mircea Geoana si Marian Vanghelie, va fi reprimit in partid dupa ce a demonstrat ca vrea sa fie alaturi de socia-democrati. Decizia a fost luata de Comitetul Executiv National al PSD, reunit vineri la Sinaia pentru doua zile.

De asemenea, social-democratii au decis inlocuirea europarlamentarului Catalin Ivan de la conducerea PSD sector 1 cu Dan Tudorache.

Ponta a mai anuntat, vineri, ca urmatorul Consiliu National al PSD va avea loc pe 20-21 martie, el promitand „decizii radicale in ceea ce trebuie schimbat in modul nostru de organizare interna”.

Forul de conducere al PSD a mai decis convocarea Consiliului National la care va fi modificat statutul partidului astfel incat social-democratii care au probleme in justitie sa fie exclusi. Victor Ponta a recunoscut ca masura nu a intrunit „consens” in CExN.

Catalin Ivan a declarat ca demiterea sa a fost o „executie publica” si ca Sebastian Ghita si Liviu Dragnea sunt cei care decid in partid. Ivan spune ca acum e si mai decis sa candideze la sefia PSD la viitorul Congres.

Exclus din PSD la CEx din noiembrie, Dan Sova a fost reprimit vineri in partid in ciuda problemelor pe care le are in justitie, decizia fiind luata in unanimitate si la scurt timp dupa ce Victor Ponta a sustinut ca membrii PSD cu probleme in justitie trebuie sa isi asume „raspunderea politica” si sa plece din partid. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.