Acasă Centru Sibiu Sibiu: Arestaţi la Mediaş pentru 17 furturi din locuinţe în ultima lună

Sibiu: Arestaţi la Mediaş pentru 17 furturi din locuinţe în ultima lună

DISTRIBUIȚI

 134287 – 26012015 – Poliţiştii din Mediaş au surprins în flagrant doi bărbaţi care sunt bănuiţi că ar fi comis 17 furturi din locuinţe,  în ultima lună. Cei doi au fost reţinuţi, iar ulterior arestaţi preventiv. La data de 24 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Mediaş au surprins în flagrant doi bărbaţi, de 18 şi 40 de ani, din Şaroş pe Târnave,  în timp ce încercau să sustragă bunuri din curtea unui imobil din Mediaş, potrivit unui comunicat al IPJ Sibiu.

Aceștia sunt bănuiţi de poliţişti că, în perioada decembrie 2014 – ianuarie 2015, ar fi comis 17 fapte de furt calificat, precum şi o tâlhărie calificată.

Cei doi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind ulterior prezentaţi magistraţilor, care au dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Pentru a nu deveni victime ale unor astfel de infractori, Poliţia Română vă recomandă:

La plecarea de la domiciliu, închideţi bine toate căile de acces în locuinţă! Păstraţi cheia în permanenţă asupra dumneavoastră! Nu lăsaţi cheia sub preş!

Dacă locuiţi la casă, nu lăsaţi bunuri de valoare în curte şi asiguraţi cu încuietori sau lacăte anexele gospodăreşti!

În cazul în care aţi pierdut o cheie, înlocuiţi imediat încuietoarea sau lacătul! Acest lucru este recomandat şi în cazurile de schimb de locuinţă.

Montaţi încuietori rezistente, care au sistemul de prindere în interior la toate căile de acces (ferestre, guri de aerisire, uşi de balcon şi de intrare în locuinţă)!

Nu faceţi publică plecarea dumneavoastră de la domiciliu! Nu lăsaţi bilete în uşă prin care anunţaţi absenţa de la domiciliu!

Nu ţineţi sume mari de bani şi bijuterii în casă, neasigurate!

Notaţi seriile aparaturii electronice deţinute, astfel încât să puteţi sprijini Poliţia în vederea recuperării acestora în cazul furtului! – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.