Acasă Centru Sibiu Sibiu: Transportator șef, găsit spânzurat

Sibiu: Transportator șef, găsit spânzurat

DISTRIBUIȚI

 Cristian-Gheorghe Pavel134348 – 28012015 –  Directorul adjunct al societății de transport local Tursib din Sibiu, Cristian-Gheorghe Pavel, a fost găsit miercuri dimineața spânzurat, în casa mamei sale. ”În jurul orei 10:00 s-a primit un apel la 112, după ce bărbatul a fost găsit în una din locuinţele care au aparţinut părinţilor lui. Până în momentul de faţă nu avem suspiciune de omor, deci se confirmă faptul că este o sinucidere. Corpul a fost preluat de Medicina Legală, pentru autopsie”, a declarat Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, potrivit Turnulsfatului.ro.

 Cristian-Gheorghe Pavel este soțul consilierului local din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) Anita Pavel, iar cei doi sunt cunoscuți ca fiind în grupul de prieteni apropiați ai președintelui Klaus Iohannis. Soții Pavel au fost prezenți alături de președinte la petrecerea de după câștigarea alegerilor, dar și la petrecerea de Revelion.

Conform ultimei declarații de avere, depusă la jumătatea anului trecut, Cristian Pavel nu avea datorii. El deținea, împreună cu soția, o casă în Sibiu de o sută de metri pătrați, un teren în intravilan de 400 mp și un autoturism Ford. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.