Acasă Externe Ucraina: 13 morţi şi zeci de răniţi după bombardarea unei staţii de...

Ucraina: 13 morţi şi zeci de răniţi după bombardarea unei staţii de autobuz

DISTRIBUIȚI

134200 – 22012015  – O statie de troleibuz a fost bombardata la ora de varf, marti dimineata, in orasul ucrainean Donetk. 13 persoane au fost ucise si mai multe zeci ranite, au anuntat autoritatile locale. Locuitorii cartierului Leninski au auzit bombardamentul in jurul orei locale 7.40. Geamurile cladirilor aflate in apropierea statiei de troleibuz au fost distruse de explozie, informeaza Russia Today.

Incidentul vine la cateva zile dupa unul la fel de sangeros. La 13 ianuarie, 12 persoane au murit si 13 au fost ranite cand un autobuz a fost bombardat in Donetk.

In pofida armistitiului de la Minsk, pacea pare tot mai indepartata in estul Ucrainei. De cateva saptamani, luptele s-au intensificat din nou.

Armata rusa a atacat, marti, pozitii militare ucrainene, in estul Ucrainei. Kievul a anuntat luni ca aproximativ 700 de militari rusi au patruns pe teritoriul Ucrainei.

Kievul si NATO au acuzat Rusia multe ori ca a trimis militari pentru sustinerea insurgentilor separatisti din estul Ucrainei. Moscova neaga ca a trimis militari, luptatori, arme sau bani in Ucraina pentru a sustine miscarea separatista. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.