Acasă Uncategorized Vâlcea: Fost director al DSP Vâlcea, în conflict de interese

Vâlcea: Fost director al DSP Vâlcea, în conflict de interese

DISTRIBUIȚI

134353 – 28012015 –  Agenția Naționalã de Integritate (ANI) anunţă că a constatat existența conflictului de interese de naturã administrativã în cazul Mariei Murăruş, fost director executiv în cadrul Direcției de Sãnãtate Publicã (DSP) a Județului Vâlcea, întrucât, în perioada exercitãrii atribuțiilor de serviciu, a semnat certificatul de înregistrare pentru propriul cabinet medical, în cadrul cãruia deține calitatea de medic titular.

Maria Murăruş a încãlcat dispozițiile Legii nr. 161/2003, potrivit cãrora „funcþionarul public este în conflict de interese dacã este chemat sã rezolve cereri, sã ia decizii sau sã participe la luarea deciziilor cu privire la persoane fizice ºi juridice cu care are relaþii cu caracter patrimonial; interesele sale patrimoniale, ale soþului sau rudelor sale de gradul I pot influenþa deciziile pe care trebuie sã le ia în exercitarea funcþiei publice”.

Potrivit ANI, Maria Murăruş a deținut funcția de director executiv al DSP Vâlcea în perioada 17 august 2010 – 18 septembrie 2013. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.