Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Adrian Sârbu, reţinut în dosarul Mediafax

Bucureşti: Adrian Sârbu, reţinut în dosarul Mediafax

DISTRIBUIȚI

adrian sarbu_retinut134473 – 03022015 – Adrian Sârbu, patronul Mediafax, a fost reţinut luni seara pentru 24 de ore de către procurorii de la Parchetul General, urmând ca aceştia să ceară arestarea preventivă în cazul său. Adrian Sârbu a fost adus cu mandat luni seara la Parchetul General. Omul de faceri este urmărit penal, acesta fiind acuzat de spălare de bani şi instigare la evaziune fiscală.

Adrian Sârbu a decis ca, la ieşirea de la Parchet, cu cătuşe la mâini, să le răspundă jurnaliştilor prezenţi, cu umor şi arătându-le cătuşele pentru a putea filma.

„Hai să vă spun care e treaba. Acuzaţiile sunt ridicole. Totul e o fabricaţie. Mai departe, există un comunicat pe care l-am dat şi pe care îl veţi putea citi”, a spus Adrian Sârbu, potrivit Realitatea Tv.

Sârbu nu a vrut să dea nicio declaraţie procurorilor. Potrivit unor surse apropiate anchetei,  răspunsul acestuia în faţa anchetatorilor a fost unul arogant, că „va face declaraţii marţi la ora 14.00, pentru că bioritmul nu îi permite” să procedeze altfel.

Adrian Sârbu a fost ridicat cu mandat de la sediul companiei Mediafax. Există informaţii conform cărora omul de afaceri ar fi încercat să distrugă probe importante în dosar.

Acuzaţiile care i se aduc lui Adrian Sârbu sunt de spălare de bani şi instigare la evaziune fiscală. Prejudiciul se ridică la aproximativ 3 milioane de euro.

În ultimele luni au avut loc câteva sute de percheziţii la mai multe firme din grupul Mediafax, acuzaţiile fiind cele de spălare de bani şi evaziune fiscală. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.