Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Afaceristul Costel Comana ar fi românul care s-a strangulat într-un avion...

Bucureşti: Afaceristul Costel Comana ar fi românul care s-a strangulat într-un avion columbian

DISTRIBUIȚI

135111 – 26022015Ministerul roman al Afacerilor Externe a confirmat, joi, ca romanul gasit mort intr-un avion care se indrepta spre Costa Rica s-a sinucis. MAE a comunicat ca „in data de 25 februarie 2015 consulul onorific al Romaniei in Republica Costa Rica a informat telefonic Ambasada Romaniei la Ciudad de Mexico, in a carei circumscriptie se afla si Costa Rica, asupra decesului unui cetatean roman”, potrivit Pro Tv.

Incidentul a fost semnalat misiunii diplomatice si de catre autoritatile locale competente care au confirmat decesul cetateanului roman.

„Potrivit primelor informatii obtinute, cetateanul roman s-ar fi sinucis prin strangulare, in grupul sanitar al avionului. Cetateanul roman se afla la bordul unei aeronave care efectua o cursa intre aeroportul Bogota, Columbia, si aeroportul international Juan Santamaria din San Jose, Costa Rica. Acesta era insotit de o femeie de cetatenie romana”, arata MAE.

Presa locala speculeaza ca romanul s-ar fi sinucis pentru ca ar fi avut probleme cu justitia din tara noastra. Noticias RCN, care citeaza cotidianul Costa Rica Hoy, arata ca romanul se numeste Costel Comana si are 53 de ani.

Costel Comana este unul dintre cei mai bogati romani, fugit din tara in urma problemelor cu justitia. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.