Acasă Politic Bucureşti: Bica rămâne în arest

Bucureşti: Bica rămâne în arest

DISTRIBUIȚI

 134588 – 05022015Fosta sefa a DIICOT Alina Bica va ramane in arest preventiv, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins joi contestatia acesteia. Judecatorii ICCJ au luat aceeasi hotarare in privinta tuturor suspectilor din dosarul retrocedarii ilegale a unui teren din Capitala care au cerut sa fie eliberati, printre care si fosta sefa ANRP Crinuta Dumitrean, potrivit Antena 3.

De asemenea, in orele urmatoare se asteapta decizia judecatorilor si in cazul lotului din dosarul disjuns din prima speta, in care sunt implicati, pe langa Alina Bica, fostul ministru al Economiei Adriean Videanu, precum si omul de afaceri Dorin Cocos si fiul sau, Alin Cocos.

Fosta sefa DIICOT a fost arestata in acest dosar in luna noiembrie a anului trecut, fiind acuzata deabuz in serviciu.

Alina Bica este suspecta ca, in 2011, a facut parte dintr-o comisie ANRP care a supraevaluat un teren din Capitala, iar omul de afaceri Gheorghe Stelian ar fi fost beneficiarul unei decizii de despagubire in acest caz. Prejudiciul provocat statului este de 62,5 milioane de euro. La data respectiva, Alina Bica era si secretar de stat in Ministerul Justitiei. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.