Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Campania “Sângele înseamnă viață!”

Bucureşti: Campania “Sângele înseamnă viață!”

DISTRIBUIȚI

 donatori_sange135009 – 23022015 –  Studenții și tinerii vor dona sânge de luni până vineri, între orele 8.00-12.00, în holul Rectoratului Universității Politehnica din București, în cadrul campaniei “Sângele înseamnă viață! Donează sânge și/sau celule stem!”, derulată de Uniunea Națională a Studenților din România în parteneriat cu instituția de învățământ superior și Centrul de Transfuzie Sanguină București.

Cineva are nevoie de sânge la fiecare 3 secunde și 60% din populație va avea nevoie de sânge la un moment dat în viață. În același timp, doar 2% din populație donează sânge și nu există substitut pentru sângele uman. Donatorii de sânge sunt adevărați eroi, iar sângele donat va fi descompus în componente și va putea să ajute până la trei vieți omenești”, a declarat liderul UNSR, Șeila Abdulamit.

Studenții și tinerii care vor dona sânge vor primi un set de analize, li se va măsura tensiunea arterială, temperatura corpului și ritmul cardiac, vor beneficia de o zi liberă (în cazul în care sunt angajați) și de bonuri valorice. În cazul în care nu au buletinul la ei, donatorii se pot legitima cu orice alt act oficial (carte de alegător, permis de conducere, pașaport etc). –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.