Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: “De nejustificat”

Bucureşti: “De nejustificat”

DISTRIBUIȚI

134804 – 13022015 – Agenția Națională de Integritate (ANI) anunţă că a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 100.000 dolari și 35.000 euro, între averea dobândită şi veniturile realizate de către Dan Tache, director general în cadrul Companiei Naționale Romarm și fost director general adjunct al societăţii Carfil (sucursala din Braşov a Romarm), în perioada 30 iulie 2010 – 27 august 2013.

Având în vedere cele de mai sus, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Brașov în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Dan Tache în perioada exercitării acestor două funcții publice.

Dan Tache şi şeful sucursalei Romarm din Braşov, Aurel Velţan, au fost arestaţi la data de 11 februarie a. c., pentru abuz în serviciu, în legătură cu încheierea ilegală a unor contracte de prestări servicii cu SC Gold Trans Tur SRL, care a încasat peste 770.000 de lei fără a executa serviciile prevăzute. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.