Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Deputații, la românii din Spania

Bucureşti: Deputații, la românii din Spania

DISTRIBUIȚI

134922 – 19022015 –  O delegaţie parlamentară a Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării, formată din deputaţii Mircea Dolha (PNL) – vicepreşedinte, Mihai Deaconu (PP-DD), Aurelian Mihai (PNL) şi Eugen Tomac (neafiliat), efectuează o vizită de lucru în Spania, în perioada  21 – 25 februarie 2015.

Vizita de lucru are drept scop intensificarea contactelor parlamentare bilaterale în contextul actual al problemelor cu care se confruntă comunitatea de români din Regatul Spaniei.

În acest sens, membrii delegaţiei parlamentare din România, împreună cu reprezentanţi ai Ambasadei României din Regatul Spaniei vor avea o serie de întâlniri cu reprezentanţi ai Guvernului Comunităţii Madrid, ai Consulatului României din Madrid, reprezentanţi ai Institutului Cultural Român din Madrid şi ai presei de limbă română, cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti (ai mediului asociativ), întâlnire cu directorul general pentru imigraţie, precum şi cu PS Timotei Lauran, episcop al Episcopiei Ortodoxe Române al Spaniei şi Portugaliei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.