Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Elena Udrea a vorbit

Bucureşti: Elena Udrea a vorbit

DISTRIBUIȚI

 udrea - parlament135021 – 23022015 – Elena Udrea a venit luni, cu putin inainte de orele 16.00, in plenul Camerei Deputatilor care se va pronunta astazi asupra cererii DNA de arestare a sa în dosarul “Gala Bute” in care este acuzata de trei infractiuni de luare de mita. Ea a putut parasi locuinta incepand cu orele 15.00 si are voie sa stea in Parlament pana la orele 19.00, avand in vedere ca impotriva sa este dispusa masura arestului la domiciliu.

„Ati aprobat toate cererile sub marota Noi nu ne opunem justitiei. Justitia trebuie sa functioneze in cazul tuturor. Era suficient sa dati aviz doar cererilor de urmarire penala. V-am vorbit despre libertate, stat de drept, dar si despre cei alesi sa exercite puterea. (…) Un deputat impotriva caruia s-au formulat nu mai putin de trei cereri de arest preventiv in mai putin de doua ore”, a spus Elena Udrea în discursul sustinut in fata parlamentarilor.

„N-a contat ca era evident ca eram tinta unor actiuni precise. Celor mai multi dintre dvs. va era teama. Ati stat pana la 1.00 noaptea si ati votat, intr-o disciplina nemaivazuta aici. Parlamentul refuza sa ia in discutie cazurile altor colegi. Stimati colegi, in urma cu doua saptamani ati aprobat trei cereri de arestare preventiva si una de retinere”, a mai afirmat deputatul Elena Udrea.

Inalta Curte a admis, sambata, solicitarea Elenei Udrea de a putea merge luni, in plenul Parlamentului pentru a-si sustine punctul de vedere in privinta noii solicitari de arestare preventiva formulate de DNA in dosarul Gala Bute. Elena Udrea avea nevoie de incuviintarea Inaltei Curti pentru ca se afla in arest la domiciliu.

Elena Udrea este arestata la domiciliu in dosarul Microsoft, din 17 februarie.

Deputatii din Comisia Juridica au avizat, miercuri, cererea DNA de incuviintare pentru inceperea urmarii penale dar si a arestarii pe numele Elenei Udrea, implicata in dosarul Gala Bute. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.