Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Gabriela Szabo reprezintă România la Asociația Europeană de Atletism

Bucureşti: Gabriela Szabo reprezintă România la Asociația Europeană de Atletism

DISTRIBUIȚI

 134626 – 06022015Gabriela Szabo, ministrul Tineretului şi Sportului, a fost desemnată de către Federația Română de Atletism candidatul României la alegerile pentru Consiliul Asociației Europene de Atletism. Propunerea a fost făcută de președintele Federației Române de Atletism, Ion Sandu, și a fost votată în unanimitate de către Consiliul Federal, potrivit unui comunicat al MInisterului Tineretului şi Sportului.

”Mă bucură faptul că Federația Română de Atletism a decis să-mi acorde onoarea de a reprezenta România în cel mai înalt for de decizie al atletismului european. Am de gând ca în viitorul mandat în calitate de membru al Consiliul Asociației Europene de Atletism să contribui la dezvoltarea atletismului pe plan european, atât prin sensibilizarea factorilor de decizie, cât și prin propuneri de programe de conștientizare a publicului larg.  Atletismul este o mișcare sportivă de tradiție în România, iar noi, ca foști atleți, avem datoria să-l susținem și să contribuim la dezvoltarea sa. Mă bucură faptul că voi putea continua proiectele sportive la nivel european și le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată.” a declarat Gabriela Szabo.

Alegerile pentru noul Consiliu Director vor avea loc în 10-11 aprilie 2015, la Bled în Slovenia. Evenimentul se va desfășura în cadrul Congresului Atletismului European.

Gabriela Szabo deține funcția de membru cu drepturi depline în consiliul forului european din primăvara anului 2011, se mai arată în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.