Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Garanții plafonate

Bucureşti: Garanții plafonate

DISTRIBUIȚI

 134537 – 04022015Guvernul a stabilit la 10 milioane de lei plafonul garanțiilor care pot fi emise în acest an pentru creditele acordate asociațiilor de proprietari/persoanelor fizice în scopul executării lucrărilor de reabilitare structural-arhitecturală a clădirilor de locuit.

De la începutul programului în anul 2010 şi până la sfârșitul lunii octombrie 2014 au fost acordate 23 de garanții în valoare de peste 6,4 milioane de lei.

Acest program guvernamental se derulează conform hotărârii de Guvern 945/2011 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii 153/2011 privind măsuri de creștere a calității arhitectural-ambientale a clădirilor. Prin actul normativ menționat au fost stabilite condiții de creditare avantajoase pentru contractarea creditelor cu garanții guvernamentale și dobândă subvenționată de către asociațiile de proprietari/persoane fizice, pentru executarea lucrărilor de reabilitare structural-arhitecturală a anvelopei clădirilor de locuit, criteriile de eligibilitate pentru beneficiari, bănci și constructorii care execută aceste lucrări de intervenție, se arată într-un comunicat al Guvernului. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.