Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Generalul Coldea respinge “categoric” acuzaţiile Elenei Udrea

Bucureşti: Generalul Coldea respinge “categoric” acuzaţiile Elenei Udrea

DISTRIBUIȚI

 Coldea_la_Comisie_09022015134656 – 09022015Seful interimar al SRI, generalul Florian Coldea, a respins „categoric” luni, dupa patru ore de audieri in fata comisiei parlamentare de control a SRI, acuzatiile la adresa sa facute de Elena Udrea, pe care le caracterizeaza ca fiind „denigratoare” si „lipsite de orice fundament real”.

Coldea a precizat ca pe „pe durata anului trecut, puternic marcat de retorica electorala”, SRI si conducerea sa au „actionat in conditii de deplina neutralitate si echidistanta”, iar colaborarea cu celelalte institutii ale statului a fost „strict in limitele legii”.

De comun acord, seful interimar al SRI si membrii Comisiei parlamentare de control a SRI au convenit ca generalul Coldea sa nu asiste la prezentarea raportului pe care directorul general pentru securitate al SRI o face in fata perlamentarilor in urma anchetei interne determinate de acuzatiile publice pe care Elena Udrea le-a adus generalului Coldea.

Florian Coldea a precizat ca „orice persoana responsabila care are cunostinta de incalcari ale legii poate si trebuie sa se adreseze institutiilor abilitate ale statului” si i-a „asigurat pe membrii comisiei si pe toti cei intersati ca SRI isi face datoria in continuare cu buna credinta in interesul apararii sigurantei nationale si a cetatenilor ei”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.