Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Guvernul va revizui Legea salarizării unitare

Bucureşti: Guvernul va revizui Legea salarizării unitare

DISTRIBUIȚI

rovana_plumb134835 – 16022015 – Guvernul si-a propus ca in 2015 sa revizuiasca Legea privind salarizarea unitara, astfel incat aceasta sa fie aplicabila din 2016, a precizat luni ministrul Muncii, Rovana Plumb, la Adunarea generala a Asociatiei Comunelor din Romania.

„Ne-am propus ca in anul acesta sa revizuim Legea salarizarii unitare. Ce pot sa va spun este ca acum doua saptamani, la nivelul Guvernului, s-a creat un grup de lucru, care a fost aprobat prin memorandum, grup format din reprezentanti ai ministerelor Dezvoltarii si Administratiei, Finantelor si Muncii, astfel incat, in momentul in care scoatem o viziune clara in ceea ce priveste modalitatea de salarizare a administratiei publice, sa intram in dezbatere cu dumneavoastra, cu Asociatia oraselor, a minicipiilor, dar si cu celelalte sectoare bugetare – educatie, sanatate”, a spus Rovana Plumb, potrivit Ziare.com.

Ministrul a precizat ca Guvernul va tine cont de propunerile in acest sens inaintate de primari.

„Vom tine cont de propunerile dumneavoastra, am deja o propunere pe modalitatea de salarizare a administratiei publice locale si vom continua dialogul astfel incat, incepand cu 2016, sa putem sa punem in aplicare o noua viziune in ceea ce priveste salarizarea sectorului bugetar in Romania. Ne-am propus ca obiectiv ca pana la sfarsitul lui 2015 sa venim in fata Romaniei si a romanilor cu o vizuune foarte clara in ce priveste modalitatea de salariare. Stim care sunt problemele, stim cat de mici sunt salariile”, a mai spus Rovana Plumb. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.