Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Întâlnire între președinții României și Germaniei

Bucureşti: Întâlnire între președinții României și Germaniei

DISTRIBUIȚI

 134974 – 20022015 –  Preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni joi, 26 februarie a. c., în cadrul vizitei pe care o va efectua în Germania, cu omologul său german și cu cancelarul Angela Merkel. Preşedinţia germană anunţă că Joachim Gauck îl va primi, joi, 26 februarie, pe Klaus Iohannis, la ora locală 12:00 (13:00, ora României), la Palatul Bellevue, reşedinţa oficială a şefului de stat german. Joachim Gauck va oferi un prânz oficial în cinstea preşedintelui Iohannis.

Purtătoarea de cuvânt a cancelarului german a anunţat, vineri, că Angela Merkel va avea convorbiri oficiale cu preşedintele român, Klaus Werner Iohannis, joi, 26 februarie, de la ora locală 14:00 (15:00, ora României).

Discuţiile vor viza relaţiile bilaterale, teme pe de agenda europeană şi internaţională, în special situaţia din Ucraina şi Republica Moldova, precum şi evoluţiile din Balcanii de Vest, potrivit unui comunicat pe de site-ul Guvernului german.

Iniţial, vizita preşedintelui român a fost programată pentru 11 februarie, dar a fost amânată în semn de respect faţă de funeraliile fostului preşedinte Richard von Weizsäcker, organizate la această dată. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.