Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Membrii Comisiilor de buget se întâlnesc luni cu delegaţia FMI

Bucureşti: Membrii Comisiilor de buget se întâlnesc luni cu delegaţia FMI

DISTRIBUIȚI

134514 – 04022015 – Membrii Comisiilor de buget, finanţe ale Parlamentului se vor întâlni săptămâna viitoare, luni, la orele 13.00, cu delegaţia FMI, a anunţat marţi Viorel Ştefan, preşedintele comisiei de resort din Camerei Deputaţilor.

La 10 februarie urmează să fie audiată conducerea executivă a BNR. Printre temele abordate se va afla situaţia creditelor neperformante, a precizat Ştefan.

Deputaţii Comisiei de buget-finanţe a Camerei Deputaţilor vor formula întrebări către Asociaţia Băncilor din România, urmând ca răspunsurile să fie primite până vineri, 6 februarie. Viorel Ştefan a atras atenţia că există „un aspect penal când cineva dezinformează Parlamentul”.

De asemenea, Viorel Ştefan a anunţat că ANPC are ca termen data de 15 februarie pentru a posta pe site un proiect cu transpunerea Directivei 2014/17/UE privind contractele de credit oferite consumatorilor pentru bunuri imobile rezidenţiale.

Comisia de buget a Camerei Deputaţilor s-a întâlnit marţi cu reprezentanţi ai BNR, ARB, ANPC, Ministerului Finanţelor, Consiliului Patronatelor Bancare, Asociaţiei utilizatorilor de servicii financiare pentru a găsi soluţii pentru rezolvarea problemei conversiei creditelor. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.