Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Politicieni români, premiați de Ambasada Italiei

Bucureşti: Politicieni români, premiați de Ambasada Italiei

DISTRIBUIȚI

135109 – 26022015Luni, 2 martie 2015, începând cu orele 16,30 la Ambasada Italiei din București, va avea loc o ceremonie la care vor participa mai mulți politicieni români. Premierul Victor Ponta, fostul președinte al Senatului Crin Antonescu, secretarul de stat al MAI Bogdan Tohăneanu, fostul ambasador al României la Roma Cristian Colțeanu, fostul consul al României la Milano Mircea Gheordunescu, fostul tenismen Ilie Năstase și fostul fotbalist Gheorge Hagi vor primi legitimaţii de italofoni din partea Ambasadei Italiei ca o formă de recunoaştere pentru cei care „desfăşoară activitatea preţioasă de a răspândi cultura şi limba italiană”.

De asemenea, lui Andi Grosaru, secretar general al RO.AS.IT, i se va înmâna o distincție importantă și va fi inclus în Registrul Italofonilor din lume editat de MAE și Cooperării Internaționale din Italia împreună cu Ambasada Republicii Italiene la București.

„Propunându-şi obiectivul de a valorifica patrimoniul artistic şi cultural al Italiei, Ministerul Afacerilor Externe şi al Cooperării Internaţionale italian a promovat o iniţiativă destinată conferirii unei recunoaşteri unor personalităţi eminente care, în fiecare ţară cu care Italia întreţine relaţii diplomatice, desfăşoară activitatea preţioasă de a răspândi cultura şi limba italiană”, au transmis reprezentanţii Ambasadei Italiei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.