Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premierul Ponta acuză “linşarea mediatică” a surorii şi mamei sale

Bucureşti: Premierul Ponta acuză “linşarea mediatică” a surorii şi mamei sale

DISTRIBUIȚI

 135121 – 26022015Premierul Victor Ponta reproseaza presei ca le „linseaza mediatic” pe sora si pe mama lui, audiate la DNA Ploiesti in dosarul de coruptie al cumnatului sau, Iulian Hertanu. „Este o mare suferinta pentru mine sa vad ca sora si mama mea sunt linsate mediatic doar ca sa fiu eu lovit politic. Le iubesc si o sa le fiu alaturi toata viata asa cum imi sunt si ele, si as vrea sa am si eu si surorile mele taria de caracter si echilibrul pe care mama le-a dovedit in toti cei 72 de ani ai ei!”, a scris Victor Pont ape Facebook, dupa ce sora sa a fost audiata in calitate de martor la DNA Ploiesti.

Joi dimineata, premierul s-a ferit sa comenteze situatia surorii sale, Alexandra Hertanu, in ciuda insistentelor jurnalistilor.

Sora premierului Victor Ponta a fost audiata, joi dimineata, la DNA Ploiesti. Alexandra Hertanu a dat declaratii in dosarul in care sotul ei, Iulian Hertanu, arestat preventiv, este cercetat de procurorii anticoruptie pentru frauda cu fonduri UE si organizarea unui grup infractional.

Si mama prim-ministrului, Cornelia Naum, a fost asteptata joi la DNA, potrivit unor surse din institutie. Ulterior, Realitatea Tv a informat ca audierea mamei lui Victor Ponta s-a amanat, urmand ca aceasta sa fie citata din nou peste cateva zile.

Cele doua detin o firma, iar procurorii ar putea dori sa verifice daca aceasta a fost utilizata de Iulian Hertanu in comiterea de infractiuni de coruptie. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.