Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Războiul Elena Udrea – şeful SRI a ajuns la “faza pe...

Bucureşti: Războiul Elena Udrea – şeful SRI a ajuns la “faza pe interceptări”

DISTRIBUIȚI

udrea hotnews134439 – 02022015 – Elena Udrea continua „razboiul” cu seful SRI, Florian Coldea. Duminica seara, Udrea a reactionat la zvonurile ca ar fi fost inregistrata de SRI cand vorbea la telefon cu Traian Basescu. „Razboiul cu seful SRI, generalul Coldea, a ajuns la faza pe interceptari! Pe surse aflam ca Traian Basescu ar fi fost inregistrat cand vorbea cu mine”, scrie Udrea pe Facebook.

Politicianul continua, aratand ca stia ca este ascultata si speculand ca nu numai ca a fost ascultata ci si fotografiata si filmata, asa ca se asteapta si la alte „dezvaluiri”.

„Doua lucruri am de comentat: 1) Cat de fraiera ma cred oamenii acestia sa isi inchipuie ca nu stiu ca sunt ascultata??? 2) Pot spune eu exact ce am vorbit cu Traian Basescu, nu este nevoie sa faca ei un efort de redare a discutiei. Mai ales ca s-ar putea sa nu le iasa exact. Presupun ca urmeaza faza pe filmari si, in continuarea celor de la Paris, faza pe fotografii!”, mai scrie Udrea.

Reactia Elenei Udrea vine dupa ce Stiripesurse.ro a publicat duminica seara un articol cu titlul „Traian Basescu a fost interceptat cand vorbea cu Elena Udrea”.

Elena Udrea a reactionat anterior, duminica dimineata, la amanarea audierii lui Coldea in Parlament. In opinia acesteia, seful interimar al SRI trage de timp pentru a „musamaliza” acuzele pe care i le-a adus.

„Aud ca Coldea cere timp pentru a putea sa-si rezolve problemele interne aparute dupa dezvaluirile pe care le-am facut. Practic, are nevoie de timp pentru a musamaliza lucrurile. Eventual, pana ma rezolva pe mine”, a scris Udrea pe Facebook.

Scandalul a inceput dupa ce fostul ministru al Turismului Elena Udrea a anuntat ca a depus la Directia Nationala Anticoruptie un denunt impotriva directorului interimar al SRI, generalul Florian Coldea.

Deputatul sustine ca Florian Coldea i-ar fi cerut fostului sau sot, Dorin Cocos, sa-i dea patronului Romania Tv, Sebastian Ghita, 500.000 de euro pentru finantarea televiziunii, declara intr-un interviu: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19243479-elena-udrea-anunta-depus-dna-denunt-impotriva-sefului-sri-florian-coldea-coldea-cerut-lui-dorin-cocos-dea-500-000-euro-lui-sebastian-ghita-pentru-rtv.htm

 – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.