Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: S-a dat startul la strângerea bonurilor fiscale

București: S-a dat startul la strângerea bonurilor fiscale

DISTRIBUIȚI

134523 – 04022015 – S-a dat startul pentru strângerea bonurilor fiscale. La prima extragere ocazională a loteriei bonurilor fiscale, care va fi organizată a doua zi de Paşti, pe 13 aprilie, vor participa bonurile fiscale emise între 2 februarie şi 28 martie 2015, fondul de premiere alocat fiind de un milion de lei, potrivit unui proiect de ordin al Ministerului Finanţelor. Fondul de premiere se va majora cu sumele necesare rotunjirii valorii câştigului aferent unui bon fiscal.

Loteria bonurilor fiscale va consta în extrageri lunare sau ocazionale a bonurilor primite de cumpărători şi cu posibilitatea ca, din luna martie, un client să aibă dreptul să nu achite produsul selectat sau consumat dacă nu a primit bon fiscal de la comerciant..

La loteria bonurilor fiscale poate participa oricare persoană care îndeplineşte condiţiile, fiind eliminat pragul minim de vârstă de 18 ani. Astfel, în cadrul loteriei se va extrage un număr din intervalul 1 – 999, reprezentând valoarea bonului fiscal fără subdiviziunile leului, precum şi data emiterii bonului. Totodată, a fost eliminată restricţia de câştig cu un singur bon de persoană pe extragere. Astfel, în cazul în care o persoană are două sau mai multe bonuri câştigătoare la o extragere, va primi banii pentru toate bonurile câştigătoare. Spre exemplu, dacă la extragere a rezultat valoarea 15, atunci sunt câştigătoare bonurile fiscale cu valoare între 15,00 lei şi 15,99 lei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.