Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Sorin Encuţescu, transferat

Bucureşti: Sorin Encuţescu, transferat

DISTRIBUIȚI

 134506 – 03022015 –  Sorin Encutescu a fost trecut din postul de consilier de Stat in Cancelaria premierului in cel de secretar de Stat in Ministerul Economiei, Comertului si Turismului, prin decizie semnata de premierul Victor Ponta. Encutescu era consilier al lui Ponta din mai 2012, imediat dupa instalarea Guvernului USL, anterior, in Guvernul Adrian Nastase, lucrand ca secretar de stat in Ministerul Apararii.

Tot intr-o functie de secretar de Stat in Ministerul Economiei a fost numit Florin Vodita, fost consilier al premierului Tariceanu, sef al Protocolului prezidential in mandatul lui Emil Constantinescu, consilier general al Romaniei si ambasador. – PROMPT MEDIA

2 COMENTARII

  1. Si PENALA ANGHEL RUXANDRA RODICA DE LA MINISTERUL ECONOMIEI- DIRECTIA INDUSTRIA DE APARARE cand urmeaza sa fie arestata?? Ca ea a furat mai mult decat toti si cere spagi de la toti directorii din industria de aparare dar, lasilor de la Ministerul Economiei le este frica sa ia masuri impotriva ei.
    Acum este intr-o relatie de prietenie si nu numai cu un alt PENAL SECRETAR DE STAT SORIN ENCUTESCU PE CARE IL INVATA DE ZOR CUM SA FURE.
    RUSINE CA SUNT MENTINUTE PE FUNCTII ASEMENEA TUTE PENALE.

  2. PENALA ANGHEL RUXANDRA RODICA a primit SPAGA din vanzarea de 2 ori a acelorasi munitii de la Uzina Mecanica Sadu.

    Celor 2 lasi SORIN AUREL ENCUTESCU – secretar de stat si MIHAI TUDOSE –MINISTRU VEDEM CA LE ESTE FRICA de aceasta penala si NU VOR SA FACA CURATENIE.

    Asa zisilor barbati de stat le este frica de o fufu penala.Rusine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.