Acasă Economie București: Udrea, sacrificată de colegii din Camera Deputaților

București: Udrea, sacrificată de colegii din Camera Deputaților

DISTRIBUIȚI

elena-udrea-vecina-cu-basescu-fosta-ministra-a-turismului-si-a-cumparat-teren-agricol-la-nana-239304 134519 – 04022015 – Elena Udrea a primit aviz pozitiv de la Comisia Juridica a Camerei Deputaților pentru urmarirea penala, cu 20 de voturi pentru, unul impotriva, o abtinere si un vot anulat. Udrea a participat la sedinta comisiei.

”Am solicitat colegilor să voteze favorabil cererea DNA. Nu voi ataca niciodată justiţia. Am văzut tactica celor care încearcă să mă decredibilizeze spunând că Udrea atacă SRI, Justiţia. Am atacat un om, nu instituţii. Nu doresc să mai implic justiţia în războiul dintre mine şi generalul Coldea de la SRI”, a declarat Udrea înainte de vot.

După cum se cunoaște, DNA a cerut inceperea urmaririi penale fata de Elena Udrea, deputat si fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite. Faptele au legatura cu atribuirea si folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul ministerului in perioada 2010 – 2012 pentru evenimentul Gala Bute. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.