Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Vasile Blaga: “Dorin Cocoş nu a adus niciun ban la partid”

Bucureşti: Vasile Blaga: “Dorin Cocoş nu a adus niciun ban la partid”

DISTRIBUIȚI

135072 – 25022015Presedintele PDL Vasile Blaga, copresedinte PNL, a declarat, miercuri, ca Dorin Cocos „nu a adus niciun ban la partid ” si ca nu a avut niciun fel de relatie cu acesta, adaugand ca „cine a cotizat e pe lista oficiala”.

„Nu am avut niciun fel de relatie cu domnul Cocos, nu avem nicio implicare in dosarul Microsoft. Domnul Cocos nu a adus niciun ban la partid. Cine a cotizat e pe lista oficiala, se taie chitanta, cum spun regulile, intotdeauna”, a precizat Blaga, potrivit Ziare.com.

Elena Udrea a plecat, miercuri, de la ICCJ, unde a facut declaratii, cu ochii in lacrimi, despre situatia sa, si a spus ca va astepta acasa decizia instantei privind arestarea preventiva ceruta de procurorii DNA in dosarul Gala Bute, precizand ca stia ca Dorin Cocos a finantat campaniile PDL.

Intrebata in legatura cu modul in care a fost finantata campania din 2009, Udrea a aratat ca presa se face ca nu stie despre modul in care sunt finantate campaniile in general si ca poate sa ii intrebe foarte bine si pe „domnul Iohannis, domnul Ponta” despre cum se face acest lucru. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.