Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Victor Ponta: „Regret plecarea lui Sandu Mazare”

Bucureşti: Victor Ponta: „Regret plecarea lui Sandu Mazare”

DISTRIBUIȚI

 135014 – 23022015 – Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca regreta plecarea senatorului Alexandru Mazare din partid. „Regret plecarea lui Sandu Mazare, am avut o relatie extrem de civilizata in toti acesti ani (…) Ma gandesc ca la cat de injurat a fost cand era la PSD, cand se spunea Mazare mafiot (…) pun pariu ca acum il vor lauda in egala masura”, a declarat Victor Ponta luni, raspunzand la o intrebare adresata de jurnalisti.

„E un om pe care il apreciez”, a subliniat el.

In plus, Victor Ponta a acuzat-o de ipocrizie pe Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, spunand ca daca pana acum Alexandru Mazare sau Marian Vanghelie erau „rai” pentru ca erau la PSD, acum, dupa trecerea lor la gruparea condusa de Mircea Geoana, ei vor deveni cu siguranta „buni”.

De altfel, despre Marian Vanghelie, premierul a tinut sa sublinize: „Acum daca e aliat cu doamna Gorghiu e bun. Dar el chiar era un om rau”.

„E o mare ipocrizie”, a declarat Victor Ponta.

Senatorul PSD Alexandru Mazare, fratele primarului Constantei, a anuntat ca pleaca din partid si se alatura platformei initiate de Mircea Geoana.

In aprilie anul trecut procurorii DNA au decis inceperea urmaririi penale pe numele sau, pentru complicitate la luare de mita si fals in declaratii. Procurorii il acuza ca nu ar fi declarat un cont deschis in Israel, in care ar fi primit 80.000 de euro de la un off-shore. Banii ar fi constituit o prima transa dintr-o mita totala de 160.000 de euro pe care omul de afaceri Avraham Morgenstern urma sa o dea lui Radu Mazare, prin intermediul lui Elan Schwartzenberg, dupa castigarea licitatiei pentru construirea campusului Social Henri Coanda.

Radu Mazare a sustinut ca banii pusi in contul sau de Elan Schwartzenberg au reprezentat o datorie mai veche. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.