Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: Profesor universitar, trimis în judecată pentru luare de mită

Constanţa: Profesor universitar, trimis în judecată pentru luare de mită

DISTRIBUIȚI

135073 – 25022015Procurorii DNA din Constanța au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Gheorhe Ţarălungă, profesor universitar doctor la Facultatea de Farmacie din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, disciplina Farmacologie, Farmacoterapie, Farmacie Clinică, colonel în rezervă, la data faptelor, pentru 11 infracțiuni de luare de mită.

În acelaşi dosar a mai fost trimis în judecată, sub control judiciar, Evangelos Faloutsos, pentru dare de mită.

Potrivit unui comunicat al DNA, în cursul lunii ianuarie 2015, Gheorghe Țarălungă, în calitate de profesor universitar doctor la Facultatea de Farmacie din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, a primit de la 10 studenți sume cuprinse între 200 și 600 euro, pentru a-i promova, în condiţii nelegale, la diferite examene.

La data de 28 ianuarie 2015, pentru același motiv, Evangelos Faloutsos i-a oferit lui Gheorghe Țarălungă 200 euro, în biroul său de la sediul Facultăţii de Farmacie din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa.

În aceeași zi a fost orgaanizată prinderea în flagrant.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Constanța, cu propunere de a se menține măsurile preventive dispuse de procurori. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.