Acasă Centru Harghita Harghita:  O noua ediţie a Olimpiadei Nebuniilor

Harghita:  O noua ediţie a Olimpiadei Nebuniilor

DISTRIBUIȚI

134892 – 18022015  – O nouă ediție a Olimpiadei nebuniilor se va desfăşura la Miercurea-Ciuc, pe 7 martie, fiind organizată de  Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Harghita, Serviciul Public Salvamont și Salvaspeo al Consiliului Județean Harghita și Consiliul studenților de la facultățile din cadrul Universității Sapientia din Miercurea-Ciuc.

 Vechii și actualii participanți sunt așteptați să ia parte la o nouă ediție, pentru a aduce un suflu nou, ingeniozitate prin atelajele construite sau fie și prin simpla prezență, deoarece programul din acest an este unul foarte interesat.

Prima ediție a acestui eveniment a fost organizată în 2001, de către Star Rádió din Miercurea-Ciuc. Ideea principală a olimpiadei de la Băile Harghita este construirea de atelaje cât mai ingenios posibile cu ajutorul cărora concurenții să alunece pe pârtia din vecinătatea Hotelului Ozon.

 Pe lângă competiția de alunecare, vor avea loc și concursuri de snow-board, snowmobil, salvamont, sculpturi în gheață și lemn și multe altele. Se va organiza de asemenea și concert și petrecere în aer, nelipsind nici deja clasica alunecare pe pârtie cu cada de baie.

Se pot înscrie în competiție toate persoanele care au un atelaj care face posibilă alunecarea pe pârtie. Toți participanții vor fi recompensați, iar cel mai ingenios atelaj va fi răsplătit cu premiul cel mare.   PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.