Acasă Economie Iaşi: Prinşi în trafic cu peste 6.600 pachete de tigări de contrabandă

Iaşi: Prinşi în trafic cu peste 6.600 pachete de tigări de contrabandă

DISTRIBUIȚI

 135055 – 24022015Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari, judeţul Iaşi, efectuează cercetări pentru contrabandă faţă de doi ieşeni, după ce au descoperit în autoutilitara acestora peste 6.600 de pachete de ţigări de provenienţă Republica Moldova.

În data de 23 februarie a.c., în jurul orelor 18.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei Frontiera Bivolari au oprit în trafic pentru control, pe DJ 282 C, o autoutilitară marca Volkswagen Transporter, condusă de un român în vârstă de 49 ani, domiciliat în judeţul Iaşi. Bărbatul era însoţit de cumnatul său, tot român, în vârstă de 41 ani.

În urma controlului asupra autoutilitarei, poliţiştii de frontieră au descoperit în compartimentul pentru marfă mai multe colete voluminoase, învelite în folie neagră, fapt pentru care persoanele şi autovehiculul au fost conduse la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari.

La controlul amănunţit, poliţiştii de frontieră au constatat că în coletele din maşină erau 133.140 ţigarete diferite mărci.

Cei doi bărbaţi au declarat că au găsit coletele, iniţial au vrut să le dea foc, dar s-au răzgândit şi intenţionau să le transporte la Postul de Poliţie Ţigănaşi.

Au fost reţinut întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 34.207 lei, şi autoutilitara, în valoare de 15.000 lei, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii arii infracţionale şi pentru identificarea tuturor celor implicaţi. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.