Acasă Sud Calarasi Ilfov: Reţinuți pentru furt

Ilfov: Reţinuți pentru furt

DISTRIBUIȚI

135134 – 27022015Cinci  persoane  bănuite  de  furturi  din  societăți comerciale au fost reținute de polițiștii din Ilfov, în urma a zece percheziţii efectuate joi în judeţele Ilfov şi Călăraşi. La data de 26 februarie a.c., 60 de poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Ilfov şi Călăraşi au efectuat nouă percheziţii la locuințele mai multor persoane din judeţul Ilfov şi o percheziţie la o societate comercială din județul Călărași.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat produse accizabile, haine și cartele telefonice. De asemenea, la percheziții,  polițiștii  au depistat patru persoane, la scurt timp de la comiterea unui furt dintr-o societate comercială din județul Teleorman.

Din cercetări a reieşit că, în ultimele trei luni, cei în cauză, folosindu-se de autoturisme cu numere false, ar fi sustras ţigări şi băuturi alcoolice din sediile mai multor firme din Ilfov, Călărași, Giurgiu şi Ialomiţa, pe care le-ar fi comercializat prin intermediul unei societăţi comerciale din Fundulea, judeţul Călăraşi.

Prejudiciul cauzat este estimat la 100.000 de lei, potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov.

La sediul IPJ Ilfov au fost conduse zece persoane, bănuite că ar fi participat la săvârşirea infracţiunilor. Cinci dintre acestea au fost reţinute, urmând să fie prezentate Judecătoriei Buftea, cu propunere de arestare preventivă. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.