Acasă Externe Marea Britanie: Valeriu Zgonea, premiat în Camera Comunelor

Marea Britanie: Valeriu Zgonea, premiat în Camera Comunelor

DISTRIBUIȚI

135094 – 26022015Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, participă joi, la Londra, la gala de premiere găzduită de Camera Comunelor din Regatul Unit al Marii Britanii, organizată sub patronajul preşedintelui Comisiei pentru afaceri interne, Keith Vaz.

Cu această ocazie, preşedintele Camerei Deputaţilor va primi un premiu pentru activitatea pe linia reprezentării parlamentare în relaţia cu Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, pentru promovarea şi activismul pe teme referitoare la sistemul de drepturi şi libertăţi fundamentale, la limitarea pericolelor şi ameninţărilor legate de traficul de persoane, pentru participarea la proiecte circumscrise promovării securităţii şi stabilităţii regionale, a Parteneriatului Strategic cu Marea Britanie şi a instrumentelor specifice diplomaţiei parlamentare, potrivit unui comunicat al Camerei Deputaţilor.

La eveniment vor fi acordate premii unor personalităţi marcante, care au avut realizări importante în domeniul lor de activitate. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.