Acasă Sud-Vest Olt Olt: Ridicaţi de procurori pentru 400.000 de lei furaţi din contul unei...

Olt: Ridicaţi de procurori pentru 400.000 de lei furaţi din contul unei firme

DISTRIBUIȚI

134526 – 04022015 – Procurorii DIICOT Olt împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au efectuat miercuri percheziţii la domiciliile mai multor persoane fizice şi la sediile unor persoane juridice din judeţul Olt, în cadrul unei acţiuni de destructurare a unei grupări specializată în efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, fals în înscrisuri private şi uz de fals, acces ilegal la un sistem informatic şi fals informatic.

Conform ubnui comunicat al DIICOT,  în perioada 2 februarie 2014 – 29 octombrie 2014, din contul curent al societăţii Agromec Sistem SRL deschis la Banca Transilvania, s-au  efectuat transferuri de sume importante de bani, fără acceptul reprezentanţilor societăţii, de către membrii grupării infracţionale.

De asemenea, există suspiciunea că un angajat al unităţii bancare menţionate a accesat fără drept datele informatice ale băncii şi  s-a folosit de un card de credit falsificat care a fost emis pe numele societăţii păgubite şi de pe care a extras de la diverse bancomate din Slatina şi Bucureşti, atât disponibilul de credit in valoare de 10.000 lei în luna februarie 2014, dar şi sumele pe care el le-a transferat din conturile societăţii pe contul aferent acestui card de credit.

Din contul curent al Agromec Sistem au fost efectuate transferuri de bani în valoare de 400.000 de lei. La sediul DIICOT Olt au fost aduse pentru audieri zece persoane. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.