Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucuresti: Atentionare de inrăutăţire a vremii

Bucuresti: Atentionare de inrăutăţire a vremii

DISTRIBUIȚI

meteo_ploi135175 – 02032015Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de vreme rea, pentru toata tara, valabila de luni, de la orele 18.00, pana marti, la orele 18.00. In intervalul mentionat vor fi ploi, care vor avea si caracter de aversa, iar in vest si nord-vest cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 15…20 l/mp.

In Maramures, nordul Moldovei si estul Transilvaniei vor fi precipitatii mixte, iar in zona montana vor predomina ninsorile, care pe creste vor fi temporar viscolite.

In cursul zilei de marti, 3 martie, vantul se va intensifica temporar in majoritatea zonelor, la rafala vitezele vor depasi local 50 km/h, iar la munte, in special in Muntii Banatului si pe va crestele Carpatilor Meridionali sufla tare, cu peste 70 km/h.

Temperaturile raman, totusi, ridicate, cu maxime cuprinse intre 8 si 18 grade si minime situate intre 0 si 9 grade.

Marti, vremea se raceste putin in centru, vest si nord, insa mediile climatologice se vor situa tot peste cele normale. Maximele vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade, ceva mai ridicate in Muntenia, iar minimele se vor incadra intre -7 si 3 grade.   – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.