Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Bani pentru Transporturi

Bucureşti: Bani pentru Transporturi

DISTRIBUIȚI

Corina Cretu Ioan Rus135399 – 10032015  Comisia Europeană (CE) va contribui până în 2020 cu 6,8 miliarde de euro la proiectele de infrastructură cuprinse în Masterplanul de Transport al României, a afirmat comisarul european Corina Creţu. “Comisia Europeană va contribui până în 2020 cu 6,8 miliarde de euro pentru proiectele de infrastructură cuprinse în Masterplanul de Transport al României, a precizat marţi comisarul european pentru politici regionale, Corina Creţu, după discuţiile pe care le-a avut cu ministrul Ioan Rus la Ministerul Transporturilor, potrivit Radio România Actualităţi.

“Comisia Europeană apreciză faptul că Masterplanul de Transport este detaliat şi acoperă toate tipurile de transport şi de finanţare, dar mai sunt subiecte care mai trebuie clarificate, cum ar fi prioritizarea proiectelor propuse şi impactul de mediu”, a precizat Corina Creţu.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anunţat că, de anul acesta, România va deveni un mare şantier cu lucrări de construcţii pentru toate tipurile de transport, pentru că aprobarea finală  a Masterplanului ar putea fi decisă chiar luna viitoare.

„Vom reuşi, probabil la finele lunii aprilie, să ne apropiem de aprobarea finală şi atunci putem vorbi despre strategia de implementare la modul adevărat, fără ca ea să mai poată fi modificată de către nimeni, pentru că în structura aceea de proiecte şi în structura aceea de priorităţi şi comisia ne va finanţa şi instituţiile financiare internaţionale şi bugetul statului”, a spus Ioan Rus. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.