Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Cătălin Predoiu: premierul nu are credibilitate

Bucureşti: Cătălin Predoiu: premierul nu are credibilitate

DISTRIBUIȚI

135467 – 13032015   – Premierul Victor Ponta îşi va schimba „la un moment dat atitudinea de neutralitate” faţă de preşedintele Klaus Iohannis, a spus joi, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu, la Gandul Live, declarându-se „convins” că şeful Guvenului „are în continuare ambiţii prezidenţiale”.

Deşi în prezent relaţia preşedinte-premier este de „colaborare instituţională”, Predoiu, premier al guvernului-alternativă al PNL a amintit că preşedintele Iohannis „a spus limpede şi onest că îşi doreşte un alt soi de guvern, cu care să aibă un parteneriat onest”.

Predoiu a mai spus că actualul premier „nu mai poate oferi credibilitate, încredere, nu mai poate servi România”, „cheia unui guvern” fiind premierul şi credibilitatea cea a „reuşitei guvernamentale”.

În ceea ce priveşte baza politică a unui viitor guvern, Predoiu a spus că „nu poti exclude nimic din o nouă majoritate”, că pentru noua majoritate „se munceşte” şi că „rafinarea” programului de guvernare al PNL, lansat recent, contribuie la formarea noii majorităţi. „Partea de construcţie a guvernului este o muncă separată”, a precizat liderul liberal.

Prim-vicepreşedintele PNL a remarcat faptul, că în privinţa programelor de guvernare, nu se vede „în niciun fel de concurs cu domnul Ponta”, pentru că, din punctul său de vedere ca „fost sportiv”, concursurile „înseamnă şi fair-play”, atitudine care lipseşte actualului premier.

În altă ordine de idei, referindu-se la pomenirea numelui său în discuţii despre diverse cauze penale, Predoiu a spus că „nu a fost implicat niciodată într-o activitate nelegală”, nici ca avocat, nici ca politician.

„Nu am nimic de ascuns. Când am intrat în politică, mi-am făcut un examen foarte atent al vieţii profesionale, al vieţii private”, a mai declarat prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.