Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Cei mai mari producători din industria transporturilor se reunesc în Capitală

București: Cei mai mari producători din industria transporturilor se reunesc în Capitală

DISTRIBUIȚI

135476 – 13032015   – Cea de-a treia ediții a Festivalului Internațional al Transportatorilor –T-Festival, care va avea loc, în perioada 8-10 mai, la complexul expozițional Romexpo din București. Cele 3 zile dedicate festivalului vor reuni cei mai mari producători de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete și echipamente, dar și pasionații din aceste domenii.

În același timp, T-Festival reprezintă o oportunitate pentru noi colaborări și oportunități de afaceri între transportatori și clienții acestora, producătorii de camioane, precum și furnizorii de produse și servicii care se adresează industriei transporturilor, într-o atmosferă relaxantă.

Suntem extrem de bucuroși că anul acesta organizãm T-Festival în București și mai ales cã acest festival, unic în România, atinge un nou nivel de desfãșurare, mult mai amplu și interesant. Pe lângã evenimentele devenite deja tradiționale în cadrul festivalului, vom organiza în data de 8 mai, Conferința Internaționalã “Provocãri și soluții pentru facilitarea comerțului echitabil și transportului în UE și regiunea eurasiaticã „, la care vor fi prezenți speakeri și participanți de nivel înalt din Parlamentul European, Comisia Europeanã, IRU, Comisia Eurasiei, asociațiile  transportatorilor. Mai mult decât atât, pentru UNTRR, anul 2015 reprezintã și celebrarea a 25 de ani de activitate pe care îi vom sãrbãtori tot pe 8 mai, în cadrul Galei dinner ocazie cu care se vor acorda și Premiile Industriei de Transport.”, a declarat dl. Radu Dinescu, Secretar General UNTRR.

În cadrul festivalului, se vor organiza deja celebrele concursuri de ”Cel mai Frumos Camion” și ”Cea mai Frumoasă Motocicletă”, cât și o întrecere care va desemna ”Cea mai Popularã Formație Rock”.

Premiile totale se ridicã la peste 16.000 de euro. Cel mai frumos camion va fi premiat cu 3.000 euro și produse și servicii în valoare de 2.000 euro, în timp ce urmãtoarele douã locuri vor primi produse și servicii de 1.500 euro, respectiv 1.000 euro. Câștigãtorul premiului de popularitate va fi recompensat cu produse și servicii în valoare de 500 euro. La secțiunea de cea mai frumoasã motocicletã, locul I va primi 2.000 de euro, sumã cu care va fi recompensatã și formația rock care va câștiga trofeul de popularitate.

Un moment important care va aduce atmosfera festivalului aproape e publicul bucureștean, va fi parada camioanelor și motocicletelor între Romexpo și Piața Unirii și retur, organizatã cu ocazia Zilei de 9 mai – “Ziua tuturor transportatorilor”. Tot pe 9 mai, seara, vor urca pe scena festivalului Cristi Minculescu & Band și un show cabaret.

În afarã de cele trei concursuri din festival, publicul se va putea delecta la stația de Girls Truck Wash & Bike Wash, dar și cu show-uri moto, truck, drifting, demo-uri, cascadorii, alãturi de invitați speciali.

În cadrul festivalui vor fi amenajate mai multe zone speciale: EXPO – unde se vor regãsi alte tipuri de vehicule, precum automobile de epocã sau prototipuri de la universitãți; MOTO – cu zona Harley Owners Grup, special dedicatã posesorilor de Harley Davidson, realizatã în parteneriat cu Pro Bike; FUN – unde participanții își vor putea face tatuaje și participa la concursuri de skanderberg, iar cei mai curajoși vor încerca Human Slingshot: praștia umanã; KIDS și food court. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.