Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Comisari de mediu, prinşi când luau şpagă

Bucureşti: Comisari de mediu, prinşi când luau şpagă

DISTRIBUIȚI

 135600 – 25032015 – Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus miercuri punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 ore a Lilianei Botin şi a lui Sorin Cozma, comisari în cadrul Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Municipiului Bucureşti, pentru luare de mită.

Potrivit procurorilor, la 18 martie 2015, cei doi comisari de mediu au pretins de la două femei, reprezentante ale unei societăţi comerciale, suma de 3.000 de lei pentru a nu sancţiona contravenţional societatea ca urmare a încălcării legislaţiei privind protecţia mediului.

La data de 24 martie 2015 procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu lucrători din cadrul Direcţiei Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov, i-au prins în flagrat pe cei doi comisari de mediu inculpaţii în timp ce au primit de la cele două femei (martore) suma de 3.000 de lei, în scopul menţionat anterior.

Cei doi comisari de mediu sunt prezentaţi astăzi judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.