Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Congresul PSD, în noiembrie

Bucureşti: Congresul PSD, în noiembrie

DISTRIBUIȚI

 135691 – 20032015 – Consiliul National al PSD a decis vineri, in unanimitate, sa organizeze congresul partidului pentru alegerea conducerii in luna noiembrie a acestui an, potrivit Hotnews.ro.  „Propun luna noiembrie a acestui an sa convocam congresul PSD pentru alegerea structurilor de conducere si pentru aprobarea modificarilor la statutul PSD. De asemenea, va cer sa fiti de acord ca Consiliul National sa mandateze Comitetul Executiv pentru a stabili in detaliu ordinea de zi, data exacta si locul desfasurarii congresului PSD. Va solicit tuturor organizatiilor judetene si locale ca de luna viitoare sa incepeti procedurile de alegere a structurilor de conducere la organizatiile locale si judetene”, a spus presedintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, la sedinta Consiliului National organizat vineri si sambata la Palatul Parlamentului.

De asemenea, intr-o rezolutie adoptata vineri care contine principii de integritate, s-a decis ca membrii de partid care fac parte din Guvern sau din conducerea Parlamentului isi vor pierde functia daca sunt urmariti penal in dosare de coruptie.

Totodata, membrii de partid trimisi in judecata in cazuri de coruptie isi pierd functia din care au fost numiti cu sprijinul PSD si sunt suspendati din functia politica in care au fost alesi.

Potrivit documentului, membrii de partid condamnati in prima instanta pentru fapte de coruptie isi pierd automat functia din partid si sunt suspendati din calitatea de membru de partid. Cei condamnati definitiv pentru fapte de coruptie isi pierd calitatea de membru al PSD. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.