Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: În 11 martie, premierul va fi audiat în dosarul referendumului

Bucureşti: În 11 martie, premierul va fi audiat în dosarul referendumului

DISTRIBUIȚI

 135333 – 06032015  –  Premierul Victor Ponta va fi audiat, miercuri, 11 martie a. c., la Inalta Curte de Catie si Justitie, in dosarul Referendumului, in care fostul vicepremier Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in anul 2013. Presedintele executiv al PSD l-a chemat pe liderul social-democratilor ca martor al apararii, potrivit televiziunilor de stiri.

Fostul ministru al Economiei Constantin Nita si primarul Sectorului 3, Robert Negoita, au fost chemati la audieri, vineri dimineata, in dosarul Referendumului.

Cei doi au fost audiati in calitate de martori, la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), care a judecat un nou termen in dosarul Referendumului, in care este inculpat si fostul vicepremier Liviu Dragnea.

Acesta a fost trimis in judecata, de catre procurorii DNA, la 7 octombrie, pentru tentativa de frauda la referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu din 29 iulie 2012.

Dragnea este acuzat ca, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, si-ar fi folosit autoritatea si influenta in scopul obtinerii unei prezente de minimum 60% la votul de la referendum, care sa garanteze validarea acestuia, potrivit DNA.

La termenul din 5 februarie, Liviu Dragnea a cerut audierea premierului Victor Ponta si a mai multor colegi din PSD in dosarul referendumului.

„Si Ponta, si ceilalti colegi pot aduce informatii importante pentru caz. Ponta este presedintele PSD, daca vorbim de foloase necuvenite pentru PSD, poate fi intrebat si seful partidului”, a declarat presedintele executiv al social-democratilor, dupa patru ore de audieri la Inalta Curte in acest dosar. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.